Voortbestaan Artiestenplatform.nl

Interactieve community Forums Over dit platform Voortbestaan Artiestenplatform.nl

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #544
  Artiestenplatform.nl
  Sleutelbeheerder

  Waarom is Artiestenplatform.nl opgericht?

  Met grote regelmaat hoorde ik dat collega’s erg mopperen op de sociale media en overwogen ermee te stoppen. Met name gebruikers van Facebook. Zij hadden genoeg van de (sluik)reclames die steeds vaker voorkomen. Ook had men weinig vertrouwen dat dit medium zich zou houden aan de afspraken en verplichtingen met betrekking tot de privacywetgeving.

  De trend dat ook accounthouders reclame en promotie voor zichzelf maken houd maar aan en vervuild de diverse discussiegroepen en prikborden. Het niveau van de communicatie is veelal erg laag en oppervlakkig. Er wordt teveel ongenuanceerd gepost. Helaas zijn er maar weinig groepsbeheerders die toezicht houden op het niveau en de onderwerpen binnen de vakgerichte groepen. Daarbij wordt er de ‘nodige’ censuur toegepast. Ook bestaat er bij veel groepen grote onduidelijkheid over de groepsregels en de handhaving daarvan.

  Het idee was dat de website Artiestenplatform.nl met een eigen community en discussieforum zou uitgroeien tot een volwaardig socialmedia platform met dezelfde basisfunctionaliteiten als Facebook. Actuele artiestenzaken, trends en ontwikkelingen konden besproken worden. Ook wat meer “gevoelige” onderwerpen konden worden ingebracht met de wetenschap dat dit alleen terecht zou komen bij vakgenoten en collega’s.

  Nu, 2 jaar na de introductie van dit concept, moet ik constateren dat er nauwelijks tot geen gebruik gemaakt wordt van deze mogelijkheid. Dan komt onherroepelijk de vraag of het Artiestenplatform.nl wel bestaansrecht heeft. De kosten en inspanningen om dit platform (reclamevrij) online te houden wegen niet op tegen de voordelen die het platform met zich mee had moeten brengen.

  Graag hoor ik jullie mening/reactie hierop
  #547
  Rangel Silaev
  Deelnemer

  Graag uw platform bewaren, ik heb nog geen opdrachten via uw platform gakregen, maar ik hoop dat het wel gaat gebeuren.

  #548
  Jacques van Herp
  Deelnemer

  Zou zonde zijn om te stoppen met deze mooie website. Veel artiesten zijn natuurlijk tijdens de pandemie niet aan het optreden geweest.
  Ik zou zeggen: kijk het nog even aan tot (hopelijk snel) ná de pandemie.
  En daarbij zijn veel artiesten best “eigenwijs” en denken zelf wel alles te weten.
  En promotie blijven maken voor de website.
  Groetjes van een senior artiest.
  Jacques Herb

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.