Doneren

Vrijwillige bijdrage

een vrijwillige bijdrage (donatie) in de kosten om de websites online en reclamevrij te houden.

De website Artiestenpatform.nl is helemaal vernieuwd met een nieuwe backoffice plug-in en een aangepaste vormgeving. De website is een volwaardig socialmedia platform geworden en heeft nu dezelfde basisfunctionaliteiten als Facebook.

Afhankelijk van het gebruik en de behoefte van deelnemers kan dit platform in de toekomst uitgebreid worden met allerlei functionaliteiten en modules om bv. video’s en fotoalbums te posten en delen. Dit vraagt echter wel een financiële investering. De tijd moet leren of dit soort uitbreidingen wenselijk en haalbaar zijn.

. Er wordt nu een directe koppeling gemaakt met de websites Artiestenplatform.nl, Muzikantenoverzicht.nl en Artiestenoverzicht.nl. Daardoor ontstaat er een ijzersterke vier-eenheid met veel mogelijkheden: informatie, presentatie en community netwerk. Het zou mooi zijn als deze cluster een onafhankelijke en daarmee een unieke plaats in de commerciële artiesten- en evenementen branche gaat krijgen. Een initiatief als dit heeft tijd en ondersteuning nodig om serieus te worden genomen.

 

 

Er bestaan veel websites op internet waar je vermeldingen van artiesten kan vinden. De meeste van die websites zijn verbonden aan partijen die een belang hebben bij het bemiddelen van getoonde artiesten en muzikanten. Je zult dan ook zelden alle artiesten op een plek vermeld zien staan.

Bij sommige sites is er een verdienmodel in de vorm van reclameboodschappen die dan vaak dominant, irritant en schreeuwerig aanwezig zijn. Om deze site rustig en overzichtelijk te houden is ervoor gekozen om geen reclames toe te laten. Om de kosten te kunnen dekken voor het online (onder)houden van deze website kunt u een vrijwillige bijdrage storten door op onderstaande button te klikken. Uiteraard is elk bedrag zeer welkom!

U kunt ook uw donatie overmaken via bankrelatie ING:
NL85INGB0002891612 t.n.v. Performers Platform te Rosmalen
Omschrijving: Donatie Artiestenplatform.nl.